IT-palvelut

IT-palvelut

IT-palvelut ammattilaiselta ammattilaiselle

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Asiantunteva, henkilökohtainen ja nopea palvelumme erottaa meidät kilpailijoistamme valitessasi yrityksellesi IT-kumppania. Asiakkaanamme varmistut siitä, että sinulla on aina tukenasi liiketoimintaasi ymmärtävät asiantuntijat suunnittelemassa, toteuttamassa ja ylläpitämässä yrityksesi kannalta tärkeimmät IT-palvelut.

Olemme yrityksellesi "näkyvästi näkymätön" kumppani. Laadukkaat palvelumme mahdollistavat sen, että voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen. Olemme kuitenkin aina tarvittaessa tavoitettavissa, vaikka kellon ympäri, jos se on yrityksesi kannalta tarpeellista.

Asiantuntijapalvelut

IT-ympäristön ymmärtäminen, ylläpitäminen ja suunnittelu ei ole teidän ydinliiketoimintaanne, se on meidän työtämme. IT-infrastruktuurin lisäksi saatte meiltä kaikki tarvitsemanne asiantuntijapalvelut. Henkilökohtaisesti, nopeasti, ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Asiantuntijapalveluitamme käyttämällä integroitte IT:n liiketoimintaanne ja tavoitteitanne tukevaksi funktioksi. Tuotamme informaatiota, jonka ansiosta tiedätte täsmällisesti IT-ympäristönne nykytilanteen, tulevat tarpeet, mahdollisuudet ja riskit. Saatte meiltä myös ydinliiketoimintaanne tukevia ratkaisuehdotuksia ja tarkkoja etenemissuunnitelmia. Lisäksi varmistatte, että IT-ympäristönne on optimoitu juuri omaan käyttöönne sopivaksi.

Palvelinratkaisut

Tarvitsetteko joustavan ja skaalautuvan palvelinratkaisun, jossa on yhdistetty luotettavuus, korkea tietoturva ja suorituskyky? Siinä tapauksessa olemme juuri oikea kumppani yrityksellenne.

Kaikki palvelinratkaisumme rakennetaan asiakakkaan tarpeiden mukaisesti ja niihin on mahdollista liittää 24/7 ylläpito, jolloin Capnovan henkilökunta varmistaa teille liiketoiminnan kannalta kriittisten palveluiden toimivuuden vuorokauden ajasta riippumatta.

Toimistoratkaisut

Yrityksenne tarpeiden mukaan toteutetut toimistoratkaisut, niiden luotettavuus sekä elinkaarenhallinta ovat keskeissä roolissa, kun haluatte maksimoida työntekijöiden tuottavuuden ja minimoida IT-kustannukset.

Laitevalmistajista riippumattomana IT-kumppanina kartoitamme yrityksellenne läpinäkyvästi yrityksenne arjen kannalta olennaiset toimistoratkaisut.

Asiakkaanamme saat kaikki tarvittavat työvälineet; työasemat, näytöt, puhelimet, tulostimet, varmistus- ja tiedostonjakopalvelun, lisenssit ja ohjelmistot käyttöönotettuina ja asennettuina.

Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöönne toimistoratkaisuiden ylläpidossa, keskitetyssä hallinnoinnissa sekä etä- ja lähituessa.

Webpalvelut

Kauttamme saat kaikki webpalvelut, joita yrityksesi tarvitsee näkyäkseen verkossa.

Meiltä saat yrityksesi kotisivuille suorituskykyisen, tietoturvallisen ja helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla varustetun webhotellipalvelun. Olemme erikoistuneet vaativien ja korkean saavutettavuuden mahdollistavien kotisivupalveluiden tuottamiseen, joita käyttää useampi tuhat asiakastamme.

Toimimme myös Viestintäviraston valtuttamana verkkotunnusvälittäjänä ja kauttamme voit rekisteröidä kaikki yrityksellesi tärkeät verkkotunnukset.

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

Capnovan kommunikointijärjestelmät ja -palvelut suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Haluamme lisätä työntekijöidesi tavoitettavuutta, parantaa asiakaspalvelua ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa tietoliikenne- ja puheratkaisuidemme avulla.

VoIP-puheratkaisumme tarjoaa kohtuullisin kustannuksin puhepalvelut yrityksellesi ja yhteistyökumppaneidemme avulla on mahdollista toimittaa puheratkaisut myös vaihdepalveluilla.