Asiakastarinat

Asiakaskokemuksia

Tarinoita yhteisistä onnistumisista

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

 


“Kaikki oli alkuvaiheessa uutta ja sain aina tukea, kun sitä tarvitsin. Tietysti sanomattakin on selvää, että palveluiden (nettisivujen) pitää toimia nopeasti ja vakaasti. Capnova on mahdollistanut tämän.”

Jesse Karjalainen
Toimitusjohtaja
UNELMA Finland Oy


”Tiedämme saavamme ammattitaitoista apua erilaisissa tietoteknisissä asioissa ripeällä aikataululla. Capnova on meille oikean kokoinen kumppani ja ja voimme luottaa siihen, että saamme räätälöityä palvelua juuri meidän tarpeisiimme.”

Laura Helasjoki-Ristimäki
Toimitusjohtaja
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy


”Media- ja mainostoimistopalveluihin erikoistuneena asiantuntijayrityksenä Mainostoimisto Sektori Oy halusi löytää kumppanin, jonka avulla voisi tarjota myös 100% toimivat palvelinratkaisut asiakkaidensa palveluiden pyörittämiseen.”

Jani Sinkkonen
Mainostoimisto Sektori Oy


”Capnovalta saamme tarvitsemamme 24/7 toimivat ja luotettavat palvelinhotellipalvelut. Palveluiden joustavuuden ja räätälöitävyyden lisäksi arvostamme Capnovan henkilöstön hyvää tavoitettavuutta.”

Janne Sikiö
Toimitusjohtaja
DiCode Oy

Funcfood
“Käytämme useita Capnovan palveluita, joiden toimivuus ja luotettavuus on meille tärkeää. Palveluiden hallinta on helppoa ja kohdallaan olevan hinta-laatusuhteen pohjalta yhteistyömme Capnovan kanssa on kestänyt jo yli 10 vuotta.”

Mikko Sederholm
Func Food Finland Oy


”Jo ennen varsinaisen yhteistyön alkamista Capnova teki hyvää duunia ja vakuutti meidät proaktiivisuudellaan. Itse asiakaskokemus tähän mennessä on ollut selvästi henkilökohtaisempaa ja asiakaspalvelun tekninen osaaminen ja reagointikyky parempaa kuin mitä olemme vastaavilta palveluntarjoajilta tottuneet saamaan.”
Joni Saari
CEO
Luotta Oy
Elcoline
”Meille on päivä päivältä tärkeämpää, että palvelut tuotetaan Suomalaisilta palvelimilta. Tähän tarpeeseen Capnova on juuri sopivan kokoinen yritys, joka on tarjonnut katkotonta palvelua kotimaisilta palvelimilta kilpailukykyiseen hintaan. Capnova reagoi nopeasti meidän kysymyksiin ja ongelmiin.”

Jere Räisänen
Toimitusjohtaja
Elcoline Oy

”Capnova on paikallinen ja hyvin asiallinen yritys, joka korjaa asiakkaansa ongelmat nopeasti. Meille on tärkeää saada Suomalaista palvelua Suomesta ja vielä järkevään hintaan.”

Hannu Aro
Toimitusjohtaja
Sastamala Visual Oy

Evolving Office
”Olemme alusta lähtien saaneet Capnovalta juuri sitä mitä olemme tilanneet. Meille on tärkeää, että palvelumme ovat Suomessa ja vieläpä Tampereella. Capnovan toiminta on nopeaa ja moitteetonta, täyden kympin arvoista sekä asiakaspalvelultaan että toimivuudeltaan. Capnova on ylittänyt kaikki odotuksemme!”

Janne Mäkinen
ÖÖ-evolving Office Oy

Jips
”Meille tärkeää on palveluiden hinta ja sijainti. Capnovalta olemme saaneet henkilökohtaista palvelua erittäin nopeasti ja heidän ammattitaitonsa on erinomainen. Heiltä saamamme henkilökohtainen asiakaspalvelu on ylittänyt odotuksemme. Capnovan asiantuntijoilla on selkeästi halu ratkaista asiakkaan ongelma ripeästi ja asiakkaan etujen mukaisesti.”

Raija Sundgrén
Toimistopäällikkö
JiPS Oy

Helmikaivos Oy
”Otimme palvelut sattumalta Capnovalta reilut kymmenen vuotta sitten, eikä kilpailevia tarjoajia ole sen jälkeen tarvinnut miettiä. Palvelu on pelannut moitteetta ja olemme saaneet kysymyksiimme vastaukset nopeasti. Meille on tärkeää, että palvelumme sijaitsevat Suomessa.”

Teppo Örmä
Innovaattori
Helmikaivos Oy / Dental Pearls / HowKnow