Asiakastarina Moment Group Oy

Asiakastarina: Moment Group Oy

Moment Group Oy: Kokonaisvaltainen IT-ulkoistus

Moment Groupilla oli pitkään itsellään hoidossa lähes kaikki IT:hen liittyvät osa-alueet. Heille tuli tarve keskittyä ydinosaamiseensa, jonka he alkoivat etsiä sopivaa IT-kumppania kokonaisvaltaiseen IT-ulkoistukseen.

”Capnova osoittautui niin hinnoiltaan, osaamiseltaan kuin palvelulupaukseltaankin yritykseksi, jonka kanssa halusimme lähteä tekemään yhteistyötä. Meidät vakuutti Capnovalaisten vilpitön halu kehittää toimintaamme ja sujuvoittaa arkeamme järkevämpien IT-ratkaisuiden avulla”, kertoo Chief Opportunity Officer Pasi Nääppä

Capnovan tuottamat ratkaisut asiakkaalle

Yhteistyön aikana Capnova oy toimittanut Momentille fyysisiä ja virtuaalisia palvelimia, työasemia avaimet-käteen -periaatteella, Office365 ja F-Secure-ratkaisuja, verkkolaitteita ja verkon rakennusta, SSL-sertifikaatteja, tiketöintijärjestelmän, tuottanut onnistuneesti etä- ja lähitukea sekä myös rakentanut Euroopan laajuisen yritysverkon. Capnova hoitaa myös kaikki ylläpito-, varmistus- ja valvontapalvelut. Keväällä 2017 myös Momentin puhe- ja SIP-ratkaisuit siirtyivät Capnovan tuotettavaksi.

”Pystymme nykyisin keskittymään ja fokusoimaan tekemisemme täysin omaan liiketoimintaamme luottaen siihen, että osaavat ammattilaiset huolehtivat, valvovat ja reagoivat mahdollisiin IT-haasteisiin ja tarpeisiin nopeasti – lähes aina jo ennen kuin haasteista muodostuu ongelmia. Mahdolliset ongelmatilanteetkaan eivät enää jännitä, kun tiedämme niiden ratkeavan sutjakasti. Samalla säästämme tuhansia euroja kuussa aikasempaan verrattuna”, kertoo Pasi Nääppä.

Moment Group Oy

Moment Group Oy on monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilainen työllistäen yli 250 työntekijää viidellä paikkakunnalla. Moment Groupin asiakkaita ovat mm. Fujitsu, Nanso, Sharp, Etera, Solteq, Skyr, Airam ja Outokumpu.

Katso kaikki asiakastarinamme