Fastroi Oy

Asiakastarina: Fastroi

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Lisää aikaa oikeasti tärkeille asioille

Noin kuusi vuotta sitten Fastroi Oy (ent. Necora Systems Oy) oli yllättävän tilanteen edessä – code red! Nyt tarvitaan uusi palvelin nopeasti!

”Yhteistyömme Capnovan kanssa alkoi vauhdikkaasti, kun tarvitsimme pikaisella aikataululla uuden palvelimen ja lisää kapasiteettia.” – Talousjohtaja Jussi Ahtiainen
Fastroi logo

Fastroi Oy tuottaa ja myy SaaS-palveluna asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä sosiaali- ja terveysalalle. Palvelut ovat organisaatioille kriittisiä työkaluja, joiden on oltava tauotta asiakkaiden käytettävissä.

Fastroi Oy:n toiminta on alkanut Joensuussa vuonna 2003, ja se on kasvanut matkan varrella melkoisesti sekä tehokkaan myynnin että yritysoston kautta. Tänä päivänä Fastroi työllistää yli 60 henkilöä Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK). Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 4,8 miljoonaa euroa.

Fastroi Oy kokemuksia Capnovasta

”Soitimme muutamalle palveluntarjoajalle, mutta päädyimme yhteistyöhön Capnovan kanssa, koska heiltä löytyi tarvittavaa osaamista, ja he ymmärsivät tilanteen vaativan nopeaa reagointia.”

Fastroi Oy käyttää useampia yhteistyökumppaneita. Capnova saa heiltä kiitosta erittäin hyvästä palvelujen saatavuudesta sekä tietoturvallisuuden ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Uusi palvelin saatiin ketterästi pystyyn ja toimintakuntoon vuorokaudessa. Yhteistyökumppaneiden merkitys on suuri, jotta voidaan varmistaa palvelujen saatavuus. Älykäs teknologia vapauttaa asiakkaiden aikaa oikeasti tärkeille asioille.

  • Asiakaskokemus Capnova Fastroi

    ”Capnovalta saa aidosti hyvää asiakaspalvelua. Heidät tavoittaa hyvin ja organisaatiosta löytyy osaamista ja halua kehittää palveluja. Capnova on erittäin joustava yhteistyökumppani.”


    Jussi Ahtiainen
    Talousjohtaja
    Fastroi Oy

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.