Asiakastarina Moment Group Oy

Asiakastarina: Moment Group Oy

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Katkeamatonta asiakaspalvelua

Moment Groupilla oli pitkään itsellään hoidossa lähes kaikki IT:hen liittyvät osa-alueet. Heille tuli tarve keskittyä ydinosaamiseensa, jonka seurauksena he alkoivat etsiä sopivaa IT-kumppania kokonaisvaltaiseen IT-ulkoistukseen.

”Capnova osoittautui niin hinnoiltaan, osaamiseltaan kuin palvelulupaukseltaankin yritykseksi, jonka kanssa halusimme lähteä tekemään yhteistyötä. Meidät vakuutti Capnovalaisten vilpitön halu kehittää toimintaamme ja sujuvoittaa arkeamme järkevämpien IT-ratkaisuiden avulla”, kertoo Chief Opportunity Officer Pasi Nääppä.

Ymmärrystä asiakkaan tarpeista

Moment Group Oy on monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilainen työllistäen yli 250 työntekijää viidellä paikkakunnalla. Moment Groupin asiakkaita ovat mm. Fujitsu, Nanso, Veho, Huutokaupat.com, Fimlab Laboratoriot, Solteq, Airam ja Outokumpu.


Moment Group Oy on Capnovan tyytyväinen asiakas. Capnova tuottaa IT-palveluita avaimet käteen- periaatteella ja on Moment Groupille täyden palvelun IT-talo. Ymmärrys asiakkaan tarpeista on Moment Group Oy:n toimitusjohtajan Pia Pursiaisen mukaan erityislaatuista.

“Yhteistyössä Capnovan kanssa olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten he pystyvät tarjoamaan meille uusia ratkaisuja ja kehittämään palveluita meidän tarpeen mukaan. Capnova on aktiivinen toimija, eivätkä he oleta, että osaamme kysyä mitä tarvitsemme”, Pursiainen summaa.

Yhteistyön aikana Capnova oy toimittanut Momentille fyysisiä ja virtuaalisia palvelimiaOffice365– ja F-Secure-ratkaisuja, verkkolaitteita ja verkon rakennusta, SSL-sertifikaatteja, tiketöintijärjestelmän, tuottanut onnistuneesti etä- ja lähitukea sekä myös rakentanut Euroopan laajuisen yritysverkon.

Moment Groupin toimintaympäristö on rakennettu MPLS-verkkoon siten, että Moment Groupin viisi toimipistettä toimivat yhdessä verkossa, joka on Capnovan tuottama. Sen lisäksi Moment Groupin toimistoratkaisut tulevat Capnovan toimesta. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tietokoneita Moment Group ei hanki ollenkaan itse.

“Tilaamme palvelun suoraan Capnovan kautta. Meidän puolella ei tarvitse yhtään miettiä pc-koneiden käyttöönottoa, sillä ne tulevat suoraan toimintakuntoisena työpöydälle”, Pursiainen toteaa.

Pursiainen kertoo Moment Groupin ulkoistaneen kaiken niille osaajille, jotka ovat osaavia tekijöitä IT-ratkaisujen suhteen. Siksi webhotellipalvelut sekä palvelinratkaisut ovat Capnovan ylläpitämiä.

Toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä

”Pystymme nykyisin keskittymään ja fokusoimaan tekemisemme täysin omaan liiketoimintaamme luottaen siihen, että osaavat ammattilaiset huolehtivat, valvovat ja reagoivat mahdollisiin IT-haasteisiin ja tarpeisiin nopeasti – lähes aina jo ennen kuin haasteista muodostuu ongelmia. Mahdolliset ongelmatilanteetkaan eivät enää jännitä, kun tiedämme niiden ratkeavan sutjakasti. Samalla säästämme tuhansia euroja kuussa aikasempaan verrattuna”, kertoo Pasi Nääppä.

Katso kaikki asiakastarinamme

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.