Tamhockey Oy

Asiakastarina: Tamhockey Oy

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Teräksen kovaa yhteistyötä

Mistä tietää, että liigajoukkue on julkaissut jotain pelaajiin liittyviä uutisia? No tietenkin siitä, että joukkueen nettisivut on nurin. 😉

”Meitä piinasi useamman vuoden ajan ongelma, että lähes jokaisen pelaajajulkistuksen yhteydessä kotisivut menivät nurin, kun innokkaat fanit ryntäsivät tsekkaamaan uutisia.”
– Myyntipäällikkö Aki Hautamäki

Tappara Capnova OyTamhockey Oy on noin 50 henkilön organisaatio, joka hoitaa sekä liigajoukkueen että A-junioreiden kuvioita.

Yrityksen liikevaihto on noin 9 miljoonaa, ja tehokas organisaatio on tehnyt liiketoiminnasta vahvasti kannattavaa.

Tapparan kokemuksia Capnovasta

”Kartoitimme useampia vaihtoehtoja, mutta Capnovan kanssa oli heti ensimmäisestä palaverista alkaen selkeät kuviot ja vaihtoehdot tarjolla. Slaavikyykyt jäivät onneksi historiaan kun siirsimme verkkopalvelut Capnovan palvelimelle.”

Tamhockeyn ja Capnovan yhteistyö on alkanut webbihotellipalvelusta, mutta palveluja on nyt keskitetty saman katon alle enemmänkin. Capnova on toimittanut Tamhockeylle myös Office 365– ja virustorjuntalisenssit, ja tamperelaisten yhteistyö varmasti vielä kasvaa ja vahvistuu lähitulevaisuudessa entisestään.

  • Capnova Asiakaskokemus Tappara

    ”Yhteistyötä kuvailisin sanoilla helppoa, avointa ja hauskaa. Henkilökohtainen palvelu on ehdottomasti iso etu, ja ratkaisi osaltaan meidän valinnan.”


    Aki Hautamäki
    Myyntipäällikkö
    Tamhockey Oy

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.