Case Tampere Business Meet: Sivuston siirto ja optimointi

Case Tampere Business Meet: Sivuston siirto ja optimointi

Toteutimme kumppanillemme Tampere Business Meet -tapahtumalle sivuston siirron ja optimoinnin. Lue miten tehdyt muutokset vaikuttivat sivuston latautumisaikaan.

Tampere Business Meet 2018

Tampere Business Meet järjestetään 14.9.2018 Tampere-talossa. Tapahtuma tarjoaa vuoden laadukkaimman businesskoulutuksen, jonka teemana tänä vuonna henkilöbrändäys ja Social Selling. Syksyn suosituin business-tapahtuma kokoaa yhteen Pirkanmaan talousalueen vaikuttajat ja mukaan on ilmoittautunut yli 400 vierasta.

Tutustu tapahtuman sivuihin: tamperebusinessmeet.fi

Capnova on tapahtuman yhteistyökumppani. Toteutimme Tampere Business Meet -tapahtumalle sivuston siirron ja optimoinnin. Optimoinnin ansiosta sivuston latausaika on nyt yli puolet lyhyempi kuin aiemmin.

Sivuston nopeus on ratkaisevaa bisneksen kannalta

Tutkimusten mukaan neljäsosa ihmisistä katoaa sivuilta, jos latausaika ylittää 4 sekuntia ja mobiilikäyttäjät ovat vieläkin kärsimättömämpiä odottamaan sivuston latautumista. Hitaasti latautuvat sivut yksinkertaisesti karkoittavat kävijät sivustolta.

Latausnopeus on osa käyttäjäkokemusta ja siitä syystä Googlekin suosii nopeasti latautuvia sivustoja. Hitaasti latautuva sivusto heikentää hakukonenäkyvyyttä.

Miten sivuston siirto ja optimointi vaikuttivat sivuston latautumisaikaan?

Sivuston siirron ja optimoinnin ansiosta sivuston latautumisaika on yli puolet nopeampi kuin aiemmin, sivuston koko pienempi ja sivun nopeusaste noin puolet parempi kuin ennen siirtoa ja optimointia.

Mitä huomioitiin sivuston optimoinnissa?

1. Julkaisujärjestelmän optimointi

Monille julkaisujärjestelmille, kuten suosituimmalle WordPressille, on saatavilla lisäosia, joiden avulla voi jopa tuplata latausnopeuden.

Capnova toteutti Tampere Business Meet -sivuston WordPress-alustaan lisäosat optimoinnin mahdollistamiseksi.

2. Palvelinratkaisulla on väliä

Webhotellia valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota nopeuteen. Mikäli sivuston alustana on WordPress, on hyvä valita kumppani, joka tarjoaa riittävän tehon ja tuntee julkaisualustan.

Capnovalla on 18 vuoden kokemus webhotelleista ja niiden hallinnasta. Tarjoamme asiakkaalle tehokkaat palvelimet sekä turvallisen kotisivutilan.

3. Skaalautuvuus verkkosivun kasvaessa

Sivustoilla käytetään nykyään isoja taustakuvia ja videoita. Tampere Business Meet -sivuston kuvat optimoitiin ja sen avulla sivuston latautumisaikaa saatiin nopeutettua.

Sivuston kävijämäärät saattavat nousta äkillisestikin. Capnova varmistaa, että asiakkaan sivusto pysyy pystyssä ja suorituskykyisenä suuressakin kuormituksessa.

4. Turvallisuus

Googlen Chrome -selain herjaa sivustoista, joilta puuttuu SSL-sertifikaatti. Sivuston suojaus on tärkeää, jotta varoitukset eivät pelota kävijöitä pois sivustolta ja kävijän tiedot pysyvät turvassa.

Varmistimme Tampere Business Meet -sivuston turvallisuuden asentamalla sivustolle SSL-sertifikaatin. Capnova tarjoaa niin ilmaiset kuin maksullisetkin sertifikaatit asennuksella tai ilman.

Yhteistyössä Capnova

Mikäli haluat yrityksesi kotisivuihin lisää tehoa, ota yhteyttä myynti@capnova.fi, me autamme valitsemaan yrityksesi käyttötarkoituksiin sopivimman ratkaisun.

 

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta:

 

 

Jaa ihmeessä muillekin: