IT-palvelut

IT-palvelut

IT-palvelut ammattilaiselta ammattilaiselle

Asiantunteva, henkilökohtainen ja nopea palvelumme erottaa meidät kilpailijoistamme valitessasi yrityksellesi IT-kumppania. Asiakkaanamme varmistut siitä, että sinulla on aina tukenasi liiketoimintaasi ymmärtävät asiantuntijat suunnittelemassa, toteuttamassa ja ylläpitämässä yrityksesi kannalta tärkeimmät IT-palvelut.

Olemme yrityksellesi "näkyvästi näkymätön" kumppani. Laadukkaat palvelumme mahdollistavat sen, että voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen. Olemme kuitenkin aina tarvittaessa tavoitettavissa, vaikka kellon ympäri, jos se on yrityksesi kannalta tarpeellista.

Asiantuntijapalvelut

IT-ympäristön ymmärtäminen, ylläpitäminen ja suunnittelu ei ole Teidän ydinliiketoimintaanne. Mutta ei hätää, se on meidän työtämme. IT-infrastruktuurin lisäksi saatte meiltä kaikki tarvitsemanne asiantuntijapalvelut. Henkilökohtaisesti, nopeasti, ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Asiantuntijapalveluitamme käyttämällä integroitte IT:n liiketoimintaanne ja tavoitteitanne tukevaksi funktioksi. Tuotamme informaatiota, jonka ansiosta tiedätte täsmällisesti IT-ympäristönne nykytilanteen, tulevat tarpeet, mahdollisuudet ja riskit. Saatte meiltä myös ydinliiketoimintaanne tukevia ratkaisuehdotuksia ja tarkkoja etenemissuunnitelmia. Lisäksi varmistatte, että IT-ympäristönne on optimoitu juuri omaan käyttöönne sopivaksi.

Haluatko kuulla lisää asiantuntijapalveluistamme? Ota yhteyttä!

Toimistoratkaisut

Yrityksesi tarpeiden mukaan toteutetut toimistoratkaisut, niiden luotettavuus sekä elinkaarenhallinta ovat keskeissä roolissa, kun haluat maksimoida työntekijöiden tuottavuuden ja minimoida IT-kustannukset.

Laitevalmistajista riippumattomana IT-kumppanina kartoitamme yrityksellenne läpinäkyvästi yrityksenne arjen kannalta olennaiset toimistoratkaisut.

Asiakkaanamme saat kaikki tarvittavat työvälineet; työasemat, näytöt, puhelimet, tulostimet, varmistus- ja tiedostonjakopalvelun, lisenssit ja ohjelmistot käyttöönotettuina ja asennettuina.

Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi toimistoratkaisuiden ylläpidossa, keskitetyssä hallinnoinnissa sekä etä- ja lähituessa.

Haluatko kuulla lisää toimistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Palvelinratkaisut

Olemme oikea kumppani, mikäli tarvitset joustavan ja skaalautuvan palvelinratkaisun, jossa on yhdistetty luotettavuus, korkea tietoturva ja suorituskyky.

Kaikkiin palvelinratkaisuihimme on mahdollista liittää 24/7 ylläpito Capnovan oman henkilökunnan toimesta varmistamaan liiketoiminnan kannalta kriittisten palveluidesi toimivuus.

Haluatko kuulla lisää palvelinratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Webpalvelut

Kauttamme saat kaikki webpalvelut, joita yrityksesi tarvitsee näkyäkseen verkossa.

Meiltä saat yrityksesi kotisivuille suorituskykyisen, tietoturvallisen ja helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla varustetun webhotellipalvelun. Olemme erikoistuneet vaativien ja korkean saavutettavuuden mahdollistavien kotisivupalveluiden tuottamiseen, joita käyttää useampi tuhat asiakastamme.

Toimimme myös Viestintäviraston valtuttamana verkkotunnusvälittäjänä ja kauttamme voit rekisteröidä kaikki yrityksellesi tärkeät verkkotunnukset.

Haluatko kuulla lisää webpalveluistamme? Ota yhteyttä!

Tiedosto- ja varmistuspalvelut

Erityisesti PK-yrityksille rakennettu moderni tiedostonjako ja -varmistuspalvelu Helmi Pro on ”helmenkova” vakuutus yrityksesi tiedolle.

Helmi Pro -palvelulla hoidat vaivatta yrityksen kaikkien laitteiden varmistuksen samalla kertaa ja myös hallinnoit helposti tietoja salattujen yhteyksien kautta.

Tiedostot ovat aina tuplavarmistettuina Capnovan kotimaiseen pilveen ja helposti käytettävissä missä ja milloin vain! Palvelu on selainkäyttöinen ja lisäksi tarjoamme mobiiliapplikaatiot Android-, iOS- ja Windows Phone -puhelimiin.

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

Capnovan kommunikointijärjestelmät ja palvelut suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Haluamme lisätä työntekijöidesi tavotettavuutta, parantaa asiakaspalvelua ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa tietoliikenne- ja puheratkaisuidemme avulla.

VoIP-puheratkaisumme tarjoaa kohtuullisin kustannuksin puhepalvelut yrityksellesi ja yhteistyökumppaneidemme avulla on mahdollista toimittaa puheratkaisut myös vaihdepalveluilla.