Dedikoidut palvelimet

Dedikoidut palvelimet

Capnova antaa käyttöösi fyysisen tilan kotimaisessa laitesalissa ja huipputason ylläpidon palvelimellesi. NovaServer on erillispalvelin, jossa voitte käyttää ja hyödyntää yrityksenne omia teknologioita ja esimerkiksi tarjota asiakkaillenne omia sovelluksianne. Itsenäisen palvelimen tietoturvataso ja käyttäjäystävällisyys on hoidettu priimakuntoon.

Palvelintilaa ilman omaa investointia

NovaServer on sopiva ratkaisu, kun sinulta puuttuu joko osaaminen ylläpitoon tai yksinkertaisesti ei ole tilaa palvelimelle. Capnovalla on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö ja mahdollisuus saada tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja. Autamme laitteiston valinnassa ja huolehdimme hankinnasta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tai ajantasaista tietoa – se löytyy meiltä.

Palvelun merkittävimmät edut

 • Kustannustehokas
  Saat käyttöösi palvelintilaa ilman omaa investointia
 • Kattavat lisäpalvelut
  Palveluun on saatavissa lisäpalveluiksi novaCare-ylläpitopalvelu, tehokas valvonta- ja hallintapalvelu ja novaSafe-varmistuspalvelu
 • Räätälöitävä palvelu
  Palvelimelle tulee valmiiksi asennettuna toiveittenne mukaiset palvelinohjelmistot
 • Vastaamme palvelinlaitteen toiminnasta
  Huoletonta varmuutta! Me vastaamme palvelinlaitteen toiminnasta ja tarvittaessa myös ylläpidosta. Erillispalvelin on Capnovan tiloissa ja jatkuvan valvonnan alla.

Pyydä tarjous: myynti@capnova.fi

Tutustu myös muihin palvelinratkaisuihimme:

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: