F-secure

F-secure -tietoturvaratkaisut

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Capnova on kotimaisen, useaan kertaan maailman parhaaksi tietoturvan tarjoajaksi valitun F-Securen kumppani.

F-securen tuotteet yhdistettynä asiantuntemukseemme tietoturva-asioissa takaavat parhaan mahdollisen suojauksen kaikille asiakkaidemme laitteille.

Tehosta tietoturvaa

Uhkakuvat ovat muuttuneet viiden viime vuoden aikana sellaisiksi, että normaalit tietokoneiden turvatoimet eivät enää riitä. Perinteinen anti-virus ei vain yksinkertaisesti anna enää tarpeeksi suojaa työasemille.

Nykyaikaisten tietoturvatarpeiden täyttäminen edellyttää todistetusti toimivaa suojausta, joka hyödyntää reaaliaikaista uhkatietojen keräystä sekä uraauurtavia tekniikoita, kuten heuristiikka-analyysia ja korjauspäivitysten hallintaa.

Tietoturvaa työasemille

F-Secure PSB työasemille (Protection Service for Business) sisältää kaiken mitä yritys tarvitsee: tehokkaan ja kattavan päätelaitteiden tietoturvan yhdessä paketissa.

Pakettiin kuuluu korjauspäivitysten hallinta, huippuluokan suojaustekniikat (tietoturvapilven reaaliaikaiset uhkatiedot) ja se on suunniteltu siten, ettei työaseman resurssit kuormitu.

F-Secure PSB on siis erityisesti yrityksille suunniteltu ratkaisu, joka varmistaa, että työntekijät voivat keskittyä työhönsä turvallisesti ja tehokkaasti, tarjoten samalla parhaan mahdollisen tietoturvan sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien työasemille.

  • AV-Testin Best Protection -palkinnon voittaminen neljänä vuotena peräkkäin todistaa, että saatavilla on paras mahdollinen suojaus
  • F-Secure tietoturvapilvi antaa käyttöön johtavan tietoturvaratkaisun uraauurtavat tekniikat, kuten reaaliaikaiset uhkatiedot
  • Korjauspäivitys-työkalu pitää kolmansien osapuolten ohjelmistot ajan tasalla ja estää yli 85 % tunnetuista haittaohjelmista
  • F-Secure DeepGuard analysoi ja torjuu haitallisia sovelluksia käyttäytymisen, maineen ja muistin perusteella.
  • Selauksen suojaus varmistaa ennakoivan suojauksen verkosta tulevia uhkia vastaan

Tietoturvaa mobiililaitteille

Mobiililaitteet ovat yhtä aikaa korvaamattomia ja haavoittuvaisia. Ne ovat täynnä arkaluonteisia yritystietoja, joten suojaamattomat laitteet voivat muodostaa vakavan uhkan yritykselle.

F-Secure PSB mobiililaitteille -ratkaisun avulla yritys voi suojata ja hallita kaikkia iOS- ja Android-mobiliililaitteita käyttämällä mobiililaitteiden hallintaa ja VPN:ää – rajoittamatta työntekijöiden toimintaa.

Mobiilisovellus tukee alan standardeja ja kolmanne osapuolen MDM-ratkaisuja, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.

  • Mobiililaitteiden hallinnan avulla yritys saa kaikki mobiililaitteet hallintaan ja näkyviin
  • Laitteiden ja akkujen suorituskyky pysyy mainiolla tasolla modernin, ultrakevyen tekniikan ansiosta
  • Tietoliikenteen murtamisen voi estää salaamalla kaiken mobiililiikenteen henkilökohtaisella VPN-palvelulla ja tyhjentämällä laitteen varkaus- tai katoamistapauksissa
  • Mobiililaitteiden selausnopeutta jopa 30 % käyttämällä liikenteen pakkausta sekä estämällä online-seurannan ja mainokset
  • Haittaohjelmasuojaus takaa vertaansa vailla olevan suojauksen yhä kehittyneimpiä haittaohjelmia vastaan

Huippuluokan suojaus haittaohjelmia vastaan

Yrityksen koko liiketoiminta voi lamaantua haittaohjelmien vuoksi, kun liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja menetetään. Esimerkiksi tilaus- tai asiakastietojen tuhoutuminen, katoaminen tai korruptoituminen voi seisauttaa liiketoiminnan kokonaan. Nykypäivänä yleistyneet kiristysohjelmat saattavat estää työntekijöitä käyttämästä laitteitaan ollenkaan, ennekuin ne on asianmukaisesti puhdistettu.

Helppo käyttöönotto ja ylläpito

F-Secure PSB on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää, eikä se vaadi asiakkaalta erityistä IT-osaamista. Tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset ovat täysin automatisoituja ja Capnova huolehtii asiakkaan puolesta kaikista tietokanta-, tuote- ja kolmansien osapuolien ohjelmistopäivityksistä. Näin asiakkaamme voi keskittää resurssinsa tuottavaan työhön ja oman ydinliiketoimintansa hoitamiseen.

Ota meihin yhteyttä ja parannetaan teidänkin yrityksenne tietoturvaa!

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: