Helmi Pro

Helmi Pro

Tiedostonjako- ja varmistuspalvelu

Helmi Pro on täydellinen ratkaisu jokaiselle yritykselle, jolle työasemilla, palvelimilla tai mobiililaitteilla olevan tiedon säilyminen on liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeää.

Turvaa yrityksesi tärkeät tiedot

Perinteisistä varmistus- ja tiedostonjakopalveluista Helmi Pron erottaa se, että tiedostot tallennetaan sekä toimistoosi toimitettavalle tallennuslaitteelle että automaattisesti myös Capnovan kotimaiseen dataholviin.

Paikallinen varmistus takaa tietojen huippunopean käsittelyn ja Capnovan dataholviin tuplavarmistettuihin tiedostoihin pääset verkon yli käsiksi mistä vain. Helmi Pro toimii myös täydellisenä työkaluna, kun tiedostoja halutaan jakaa helposti ja turvallisesti työntekijöille tai asiakkaille, milloin ja missä vain – myös mobiililaitteilla.

Huomaamaton ja tehokas

Asiakkaan tiloihin tuleva laite on kaunis, tyylikkään valkoiseksi viimeistelty ja huomiota herättämätön. Tästä kumpuaa myös palvelun nimi, sillä helmenvalkoinen ulkokuori yhdistettynä kovan luokan tallennuskomponentteihin tekee palvelusta ehdottoman Helmen jokaiseen toimistoon.

Helmi Pro on myös helppo ottaa käyttöön, koska siihen tarvitsee kytkeä vain kaksi johtoa, virta- ja verkkokaapeli.

Turvallinen ja suomalainen

Laitteen tallentama data salataan ennen sen siirtämistä Capnovan pilveen. Konesalimme sijaitsevat Tampereella, data pysyy vain ja ainoastaan Suomessa. Luonnollisesti myös siirtotie laitteen ja Capnovan pilven välillä on salattu.

Automaattinen

Helmi Pro synkronoi kaikki tallentamasi tiedot paikalliselta varmistuslaitteesta automaattisesti Capnovan konesaliin. Tiedostot  on aina tuplavarmistettuja, eikä nettiyhteyden nopeudella enää ole käytännön merkitystä.

Turvallista tallennustilaa edullisesti

Laitteen sisällä on kaksi keskenään peilattua levyä, joiden kapasiteetti on asiakkaan tarpeen mukaan 1TB, 2TB, 4TB, 6TB, 8TB tai 10TB. Näin myös varmistuslaitteen levyn rikkoutumistapauksissadataa ei tarvitse kopioida uudelleen vaan rikkoutunut levy vaihdetaan ja laite rakentaa automaattisesti peilikopion levystä uudelleen.

Palvelun hinnat vuosilaskutuksella

Koko

1. vuosi
Jatkovuosi

1TB

490 €
245 €

2TB

690 €
345 €

4TB

1090 €
545 €

6TB

1450 €
725 €

8TB

1690 €
845 €

10TB

1950 €
975 €

Helmi Pro -sopimus on voimassa 12 kk kerrallaan. Hinnat alv 0%.

Vuosimaksu sisältää valitun määrän tallennustilaa sekä laitteella että pilvipalvelussa, lisenssit ja laitteen laajennetun takuun. Ensimmäisen vuoden maksu sisältää lisäksi laitteen lunastushinnan, jonka jälkeen laite on yrityksesi omaisuutta.

Palvelun hinnat kuukausilaskutuksella

Koko

Hinta/kk

1TB

45 €

2TB

65 €

4TB

105 €

6TB

155 €

8TB

195 €

10TB

230 €

Helmi Pro -palvelun sopimuskausi on kuukausiveloitteisena 24 kk. Hinnat alv 0%. 

Mikäli haluat palvelun kuukausilaskutteisesti, ota yhteys myyntiimme.

Käytä Helmi Pro:ta missä ja milloin vain!

Helmi Pro -palvelun helppokäyttöiset mobiilisovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista iOS, Android sekä Windows Phone laitteille.