IT-projektipalvelut

IT-projektipalvelut

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Digitalisoituneessa maailmassa yritysten IT-projektien määrä on jatkuvassa kasvussa. Tutkitusti 2/3 kaikista yritysten tekemistä IT-projekteista kuitenkin epäonnistuu, johtuen joko puuttellisesta projektin johtamisesta tai suorittavan portaan teknisen osaamisen puutteesta.

Usein työtä IT-projekteissa tehdään myös oman varsinaisen työtehtävän ohella. Tällöin on mahdollista, että aikataulu ja/tai budjetti ylittyy ja sorrutaan teknisesti vääriin toteutuksiin, koska ei voida täysipainoisesti keskittyä käynnissä olevaan projektiin.

IT-projektin kokonaistoteutus palveluna

Ehdottoman tärkeää onnistumiselle on, että projektiimistä löytyy monipuolista ja ajantasaista osaamista valittuihin IT-ratkaisuihin liittyen. Tarjoamme asiantuntijoidemme osaamisen yrityksesi käyttöön tilanteissa, joissa omat resurssinne eivät riitä IT-projektien toteuttamiseen tai teiltä puuttuu oikeanlaista osaamista projektin onnistumisen kannalta.

Projektin laajuuden ja kanssanne sovitun sisällön perusteella IT-projektitiimi koostuu joko osittain tai kokonaan Capnovan osaajista. Olemme myös erittäin rutinoituneita monitoimittajaympäristössä muiden palveluntarjoajien kanssa.

Projekteja, joissa projektipäällikkömme ja -toteuttajamme ovat olleet asiakkaidemme tukena:

 • Konesalipalveluiden uudistaminen ja kokonaisten konesalien siirto
 • IT-kehitys- ja käyttöönottoprojektit
 • IT-ulkoistukset
 • Tietoliikenne-, verkko- ja puheliiketoimintaa tukevat IT-projektit
 • Julkiseen-, hybridi- ja privaattipilveen liittyvät projektit
 • Arkkitehtuurisuunnittelu ja infrastruktuurikehitys
 • IT-infrastruktuurin elinkaaren hallinta

Pystymme tarvittaessa toimittamaan projektin kokonaistoteutuksena sekä projektin johtamisen että toteutuksen osalta, jolloin kannamme kokonaisvastuun IT-projektisi onnistumisesta.

IT-projektipäällikkö palveluna

Useimmiten projektit vaativat onnistuakseen projektipäällikön, joka osaa muutakin kuin laatia agendoja ja pöytäkirjoja. Capnovalta saat ostopalveluna IT-projektiisi osaavan projektipäällikön, joka on yrityksesi käytössä projektin tarpeiden ja laajuuden mukaan räätälöidysti, joko täyspäiväisesti tai osa-aikaisena.

Ulkopuolinen projektipäällikkö tuo lisäresurssien ja erityisosaamisen lisäksi uutta näkemystä ICT-ympäristöönne ja varmistaa projektisi suunnitelmallisen ja onnistuneen toteutuksen.

Hyödyt yrityksellesi

 • Autamme projektin aloittamisen liittyvissä valmisteluissa kuten nykytilan kartoituksissa, selvityksissä ja kilpailutuksissa
 • Asiakas saa käyttöönsä osaamista ja tietotaitoa, jota omasta organisaatiosta ei löydy
 • Projektin päätyttyä asiakkaan ei tarvitse huolehtia projektityöntekijän palkkakustannuksista, kun projektityö ostetaan ulkoisena palveluna.
 • Asiantuntijamme organisoivat ja johtavat projektin alusta loppuun varmistaen myös tarvittavan dokumentaation ja raportoinnin
 • Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa toimintatavat, joilla projekti tuottaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, kilpailuetua tai rahallista hyötyä.

Kaikki asiakasprojektimme ovat uniikkeja ja tästä johtuen myös projektityön kustannukset asiakkaalle voidaan arvioida vasta saatuamme lisätietoa toteutettavasta projektista.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää IT-projektipalvelusta:
myynti@capnova.fi
020 759 7541

Tutustu myös IT-päällikköpalveluumme ja IT-ulkoistuspalveluumme

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: