IT-ulkoistus

IT-ulkoistus

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Toimimaton IT aiheuttaa ongelmia yrityksessäsi. Mikäli työntekijäsi eivät pysty tuottavaan työhön toimimattomien järjestelmien, sovellusten tai laitteiden takia, voivat menetetyt tuotot olla mittavia. Oletko ikinä laskenut paljonko sinulle maksaa tunniksi tai vaikkapa koko päiväksi seisahtunut yritystoiminta?

Ulkoistamalla turvallinen ja luotettava IT-ympäristö

IT-ulkoistuspalvelumme takaa yrityksellesi turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön ja myös sen, että yrityksesi IT-kustannukset pysyvät tasaisina ilman yllätyksiä.

Me haluamme luoda yrityksellesi kustannustehokkaan ja nykyaikaisen työympäristön, jotta yrityksesi voi saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet tehokkaammin ja vaivattomammin. Ulkoistamalla IT:n meille, varmistut lisäksi IT-ympäristösi jatkuvasta kehittämisestä ja samalla vapautat aikaa omaan ydinliiketoimintaasi keskittymiseen.

Mitä IT-ulkoistus pitää sisällään?

IT-ulkoistus alkaa kartoituksella ja yhteisellä suunnittelulla. Palvelukokonaisuutesi rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja toiveiden pohjalta. IT-ulkoistus voi pitää sisällään koko IT-ympäristön tai siitä voidaan räätälöidä kevyempi osakokonaisuus tarpeistasi riippuen. Lähtökohtana on, että käytämme aina riittävästi aikaa asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja varmistamme osaamisellamme, että yrityksesi käytössä ovat oikeat teknologiat ja ratkaisut.

IT-ulkoistuspalvelumme kattaa halutessasi kaikki yrityksesi IT-laitteet, sovellukset, yhteydet, palvelimet, tietoturvan, IT-tuen sekä henkilökohtaisen ja nopean palvelun. Voit ulkoistaa meille myös yksittäisiä toimintoja, mikäli yrityksenne IT pitää sisällään sellaisia osa-alueita, joita ette itse pysty hoitamaan.

Toimintavarmuutta ja sujuvuutta liiketoimintaasi

Pidämme huolen yrityksesi IT-ympäristön häiriöttömästä toiminnasta ja suorituskyvystä 24/7/365. Asiantuntijamme ratkaisevat IT-ympäristönne mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti ja kumppanina huolehdimme siitä, että IT-ympäristönne kehittyvät ja ovat tietoturvallisia. Ulkoistamisen myötä saat laajemmin eri osa-alueiden erikoisosaamista yrityksesi käyttöön.

IT-ulkoistamisen hyödyt

 • 1

  Kustannussäästöt:
  – Resursseja vapautuu muun liiketoiminnan kehittämiseen
  – IT-kustannukset pysyvät tasaisina

 • 2

  Toimintavarmuus ja kehitys:
  – Aina viimeisimmät teknologiat ja osaavat asiantuntijat käytössäsi
  – Tehokkaammat työskentelytavat ja -ympäristöt

 • 3

  Joustavuus:
  – Palvelu skaalautuu yrityksesi tarpeen mukaan
  – Voit ulkoistaa vain yksittäisiä osa-alueita tai koko IT-ympäristön

 

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua

Olemme toiminut IT-alalla jo 18 vuotta ja työntekijöillämme on keskimäärin 14 vuoden työkokemus IT-alan palveluiden tuottamisesta.

Tuotamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT-palvelut ja -työkalut aina mahdollisimman kustannustehokkaaseen hintaan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein onnistumisen mittari ja olemme ylpeitä siitä, että asiakastyytyväisyytemme on yli 99%. Lisäksi yli 98% asiakkaistamme suosittelee meitä myös muille.

Kerro meille millainen ulkoistustarve yritykselläsi on ja kerromme lisää eri vaihtoehdoista koskien IT-ulkoistuspalveluamme:
myynti@capnova.fi
020 759 7541

Tutustu myös IT-päällikköpalveluumme ja IT-projektipalveluumme

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä