Toimistolaitteet palveluna

Toimistolaitteet palveluna

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Tarjoamme yrityksille kaikki toimistossa tarvittavat laitteet tehokkaalla ja helposti ennustettavalla hankintamallilla

Tehokkuutta työskentelyyn ratkaisuillamme

Työasemat ja muut laitteet on tärkeässä osassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Toimivat työvälineet vaikuttavat ratkaisevasti liiketoiminnan ja työskentelyn tehokkuuteen.

Toimistolaitteet palveluna on täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Palvelun kuukausihintaan (käyttövuokramalli) kuuluvat laitteet ja palvelut, jolloin pääomaa ei sitoudu eikä piilokuluja tule. Kaikki hankinnat onnistuvat meiltä myös kertaostoina.

Sopimukseen voi liittää kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet, näytöt ja näppäimistöt, puhelimet ja tabletit sekä tulostusratkaisut.

Kaikki laitteet avaimet käteen -periaatteella

Me hoidamme tarvittavien työasemien tai laitteiden kilpailutuksen, niiden käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella ja mm. työasemien keskitetyn hallinnoinnin sekä ylläpidon.

Vapauta omien osaajiesi työaikaa yrityksesi liiketoiminnan hoitamiseen ja anna meille kokonaisvastuu toimistolaitteiden tuesta (etä- tai lähituki).

Saatte meiltä lisäksi nimetyn yhteyshenkilön ja myös koko muu tukitiimi koulutetaan ymmärtämään liiketoimintaanne, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua. Asiantuntijamme ovat kokeneita ja osaavia IT-alan ammattilaisia, joiden päätavoite on aina ratkaista nopeasti tukipyyntönne.

Palvelun merkittävimmät hyödyt yrityksellesi

  • Kattava dokumentointi ja modernit hallinnointiohjelmistot, joiden avulla koko toimiston laitteiden suorituskyky, kokonaistila ja päivitysten ajantasaisuus on tarkkaan tiedossa
  • Asiakkaanamme säästät IT-tuesta ja -ylläpidosta koituvia kustannuksia ja pystyt budjetoimaan yrityksesi kulut läpinäkyvästi myös tulevaisuutta ajatellen
  • Toimistoratkaisujen kehityshankkeiden toteutus helpottuu ja asiantuntijoidemme laatimat kehityssuunnitelmat säästävät kustannuksia
  • Varmistut tietokoneiden ja oheislaitteiden toimintakyvystä ja uusimpien ohjelmistopäivitysten tietoturvasta
  • Ennakoiva ylläpito ja nopea IT-tuki minimoi työntekoa lamaannuttavat tietokoneiden ja järjestelmien käyttökatkokset

Meiltä myös ylläpitopalvelut, ohjelmistot, tietoturvaratkaisut ja mobiililaitteet

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
myynti@capnova.fi
020 759 7541

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: