Dedikoidut palvelimet

Dedikoidut palvelimet

Capnova antaa käyttöösi fyysisen tilan kotimaisessa laitesalissa ja huipputason ylläpidon palvelimellesi. NovaServer on erillispalvelin, jossa voitte käyttää ja hyödyntää yrityksenne omia teknologioita ja esimerkiksi tarjota asiakkaillenne omia sovelluksianne. Itsenäisen palvelimen tietoturvataso ja käyttäjäystävällisyys on hoidettu priimakuntoon.

Palvelintilaa ilman omaa investointia

NovaServer on sopiva ratkaisu, kun sinulta puuttuu joko osaaminen ylläpitoon tai yksinkertaisesti ei ole tilaa palvelimelle. Capnovalla on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö ja mahdollisuus saada tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja. Autamme laitteiston valinnassa ja huolehdimme hankinnasta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tai ajantasaista tietoa – se löytyy meiltä.

novaServer -palvelun merkittävimmät edut

 • Kustannustehokas
  Palvelintilaa tarjolla ilman omaa investointia
 • Kasvaa halutessanne
  novaServer-palveluun on saatavissa lisäpalveluiksi novaCare-ylläpitopalvelu, tehokas valvonta- ja hallintapalvelu ja novaSafe-varmistuspalvelu.
 • Räätälöimme toiveittesi mukaan
  Palvelimelle tulee valmiiksi asennettuna teidän toiveittenne mukaiset palvelinohjelmistot
 • Vastuu on Capnovalla
  Huoletonta varmuutta! Me vastaamme palvelinlaitteen toiminnasta ja tarvittaessa myös ylläpidosta. Erillispalvelin on Capnovan tiloissa ja jatkuvan valvonnan alla.

Pyydä tarjous: myynti@capnova.fi

Tutustu myös muihin palvelinratkaisuihimme:

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Laita viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: