Helmi Pro -varmistuspalvelu

Helmi Pro -varmistuspalvelu

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhteydessä

Helmi Pro on täydellinen ratkaisu jokaiselle yritykselle, jolle työasemilla, palvelimilla tai mobiililaitteilla olevan tiedon säilyminen on liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeää.

Perinteisistä varmistus- ja tiedostonjakopalveluista Helmi Pron erottaa se, että tiedostot tallennetaan sekä toimistoosi toimitettavalle tallennuslaitteelle että automaattisesti myös Capnovan kotimaiseen dataholviin.

Paikallinen varmistus takaa tietojen huippunopean käsittelyn ja Capnovan dataholviin tuplavarmistettuihin tiedostoihin pääset verkon yli käsiksi mistä vain. Helmi Pro toimii myös täydellisenä työkaluna, kun tiedostoja halutaan jakaa helposti ja turvallisesti työntekijöille tai asiakkaille, milloin ja missä vain – myös mobiililaitteilla.

Asiakkaan tiloihin tuleva laite on kaunis, tyylikkään valkoiseksi viimeistelty ja huomiota herättämätön. Tästä kumpuaa myös palvelun nimi, sillä helmenvalkoinen ulkokuori yhdistettynä kovan luokan tallennuskomponentteihin tekee palvelusta ehdottoman Helmen jokaiseen toimistoon.

Helmi Pro on myös helppo ottaa käyttöön, koska siihen tarvitsee kytkeä vain kaksi johtoa, virta- ja verkkokaapeli.

Tietoturvallinen & kotimainen

Laitteen tallentama data salataan ennen sen siirtämistä Capnovan pilveen. Konesalimme sijaitsevat Tampereella, data pysyy vain ja ainoastaan Suomessa. Luonnollisesti myös siirtotie laitteen ja Capnovan pilven välillä on salattu.

Automaattinen

Helmi Pro synkronoi kaikki tallentamasi tiedot paikalliselta varmistuslaitteesta automaattisesti Capnovan konesaliin. Tiedostot  on aina tuplavarmistettuja, eikä nettiyhteyden nopeudella enää ole käytännön merkitystä.

Turvallista tallennustilaa edullisesti 

Laitteen sisällä on kaksi keskenään peilattua levyä, joiden kapasiteetti on asiakkaan tarpeen mukaan 1TB, 2TB, 4TB, 6TB tai 8 TB. Näin myös varmistuslaitteen levyn rikkoutumistapauksissadataa ei tarvitse kopioida uudelleen vaan rikkoutunut levy vaihdetaan ja laite rakentaa automaattisesti peilikopion levystä uudelleen.

1TB

45,00 €/kk

2TB

65,00 €/kk

4TB

105,00 €/kk

6TB

155,00 €/kk

8TB

195,00 €/kk

*sopimus 24kk, hinnat alv 0%

  • Tallennustilaa on saman verran sekä paikallisella Helmi Pro -laitteessa että Capnovan dataholvissa
  • Helmi Pro -laitteesta ei peritä erillistä laitevuokraa
  • Annamme palvelulle 100% tyytyväisyystakuun
  • Modernin käyttöliittymän ansiosta Helmi Prota on helppo käyttää päätelaitteesta riippumatta.

Lue lisää Helmi Pro -palvelusta!

Käytä Helmi Pro:ta missä ja milloin vain!

Helmi Pro -palvelun helppokäyttöiset mobiilisovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista iOS, Android sekä Windows Phone laitteille.

Jätä soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian