IT-ulkoistus

IT-ulkoistus

Toimimaton IT aiheuttaa ongelmia yrityksessäsi. Mikäli työntekijäsi eivät pysty tuottavaan työhön toimimattomien järjestelmien, sovellusten tai laitteiden takia, voivat menetetyt tuotot olla mittavia. Oletko ikinä laskenut paljonko sinulle maksaa tunniksi tai vaikkapa koko päiväksi seisahtunut yritystoiminta?

Ulkoistamalla turvallinen ja luotettava IT-ympäristö

Ulkoistuspalvelumme takaa yrityksellesi turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön ja myös sen, että yrityksesi IT-kustannukset pysyvät tasaisina – ilman yllätyksiä.

Me Capnovalla haluamme luoda yrityksellesi kustannustehokkaan ja nykyaikaisen työympäristön, jotta yrityksesi voi saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet tehokkaammin ja vaivattomammin. Ulkoistamalla IT:n meille, varmistut lisäksi IT-ympäristösi jatkuvasta kehittämisestä ja samalla vapautat aikaa omaan ydinliiketoimintaasi keskittymiseen.

Mitä ulkoistus pitää sisällään?

IT-ulkoistuspalvelumme kattaa halutessasi kaikki yrityksesi IT-laitteet, sovellukset, yhteydet, palvelimet, tietoturvan sekä henkilökohtaisen ja nopean palvelun.

IT-ulkoistus alkaa kartoituksella ja yhteisellä suunnittelulla. Palvelukokonaisuutesi rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja toiveiden pohjalta. IT-ulkoistus voi pitää sisällään koko IT-ympäristön tai siitä voidaan räätälöidä kevyempi osakokonaisuus tarpeistasi riippuen. Lähtökohtana on, että käytämme aina riittävästi aikaa asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja varmistamme osaamisellamme, että yrityksesi käytössä ovat oikeat teknologiat ja ratkaisut.

Toimintavarmuutta ja sujuvuutta liiketoimintaasi

Pidämme huolen yrityksesi IT-ympäristön häiriöttömästä toiminnasta ja suorituskyvystä 24/7/365. Asiantuntijamme ratkaisevat IT-ympäristönne mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti ja kumppanina huolehdimme siitä, että IT-ympäristönne kehittyvät ja ovat tietoturvallisia. Ulkoistuksen myötä saat laajemmin eri osa-alueiden erikoisosaamista yrityksesi käyttöön.

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua

Capnova on toiminut IT-alalla jo 18 vuotta ja työntekijöillämme on keskimäärin 14 vuoden työkokemus IT-alan palveluiden tuottamisesta.

Tuotamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT-palvelut ja -työkalut aina mahdollisimman kustannustehokkaaseen hintaan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein onnistumisen mittari ja olemme ylpeitä siitä, että asiakastyytyväisyytemme on yli 99%. Lisäksi yli 98% asiakkaistamme on kertonut suosittelevansa meitä myös muille.

Mitä hyötyä IT-ulkoistuksesta on?

 • 1

  Kustannussäästöt:
  resursseja vapautuu muun liiketoiminnan kehittämiseen

 • 2

  Selkeä hinnoittelumalli:
  ei yllättäviä kustannuksia

 • 3

  Toimintavarmuus ja laadun kehitys:
  aina viimeisimmät teknologiat käytössä, tehokkaammat työskentelytavat ja -ympäristöt

 • 4

  Riskien välttäminen:
  ylläpito, ennaltaehkäisy, varmuuskopiointi, tietoturva

 • 5

  Joustavuus:
  palvelu skaalautuu tarpeen mukaan, koko IT yhdeltä toimijalta

 • 6

  Turvallisuus:
  ulkoistuspalvelu on turvallinen hankkia, sillä palvelulla on selkeä lupaus ja takuu

Kerro meille millainen ulkoistustarve yritykselläsi on ja kerromme lisää eri vaihtoehdoista koskien IT-ulkoistuspalveluamme:
myynti@capnova.fi
020 759 7541

Tutustu myös IT-päällikköpalveluumme ja IT-projektipalveluumme

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Laita viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: