SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatin avulla varmistat, että kävijät voivat luottaa sivustoosi ja sivustollasi annetut henkilötiedot ovat varmasti turvassa. Mikäli sivustosi ei vaikuta luotettavalta tai selain varoittaa kävijää sivuston turvattomuudesta, asiakas poistuu sivustolta nopeasti eikä välttämättä palaa sivustollesi uudelleen.

Ilmainen vai maksullinen sertifikaatti?

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Kaikkiin Capnovalta ostettuihin webhotelleihin sisältyy maksuton Let’s Encrypt SSL-sertifikaatti. Mikäli et itse osaa ottaa sertifikaattia käyttöön, asiantuntijamme asentaa sertifikaatin sivustollenne 25 € toimenpidemaksulla.

Ilmainen SSL-sertifikaatti sopii perusmuotoisille verkkosivustoille, jotka esimerkiksi toimivat yrityksesi infosivuna, josta asiakas löytää yhteystietosi.

Tilaa tästä sertifikaatin asennus

Maksullinen SSL-sertifikaatti

Mikäli verkkosivustosi on suuremmassa roolissa liiketoimintasi edistämisessä (esimerkiksi vilkkaammin liikennöity sivusto tai verkkokauppa) tai siellä liikkuu käyttäjätunnuksia, salasanoja ja luottokorttien numeroita, kannattaa aina valita maksullinen ja tunnettu SSL-varmenne.

TILAA TÄSTÄ

Miksi valita maksullinen sertifikaatti ilmaisen sijaan?

1. Toimivuustakuu

Maksulliset sertifikaatit tarjoavat takuun siitä, että sertifikaatti toimii sivustolla jatkuvasti ja ilman katkoja.

Maksuton Let’s Encrypt -sertifikaatti uusiutuu automaattisesti ja voi näin ollen aiheuttaa pieniä katkoksia sivustojen sertifikaatin näkyvyyteen. Maksuton SSL-varmenne ei siis takaa varmaa SSL-salausta jokaiseksi hetkeksi.

2. Yrityksen uskottavuus

Suojattu yhteys antaa sivustostasi ja yrityksestäsi luotettavan kuvan. Maksullinen sertifikaatti kertoo, että yrityksesi nimellä on ostettu sertifikaatti suojaamaan kävijöiden turvallisuus. Ilmainen sertifikaatti kertoo kävijälle vain sen, että yhteys on suojattu verkkosivun ja tietokoneen välillä.

3. Yhteensopivuus eri selaimille

Maksullisessa sertifikaatissa on varmistettu yhteensopivuus kaikkiin internet-selaimiin.

4. Autentikointi

Ilmaisella SSL-sertifikaatilla suojataan yhteys, mutta maksullinen sertifikaatti tarjoaa autentikaation, joka vakuuttaa käyttäjän siitä, että sivuston takana on oikea yritys.

5. Googlen hakutuloksen sijoitus paranee

Google arvostaa suojattuja sivustoja ja on ilmoittanut, että hakutulos paranee entisestään maksullisilla sertifikaateilla.

Lue SSL-sertifikaatista lisää blogistamme

Tilaa sertifikaatti käyttöösi

Meillä myytävät sertifikaatit ovat Comodon SSL-sertifikaatteja. Comodo on yksi maailman luotettavimmasta ja laadukkaimmista sertifikaattitoimittajista.

SSL-sertifikaatin asennusmaksu on 25 €. Mikäli haluat ostaa sertifikaatin asennuksen, voit tilata sen sertifikaatin tilauksen yhteydessä.

TILAA TÄSTÄ

 

Alta näet kaikki meillä myytävät sertifikaatit ja niiden hinnat.

SSL-sertifikaatit ja hinnat

Domain Validation

Alv 0%

Alv 24%

Comodo EssentialSSL (DV)

69 €/1v

85,56 €/1v

Comodo PositiveSSL Multi-Domain (DV) 

198 €/1v

245,52 €/1v

Comodo EssentialSSL Wildcard (DV)

249 €/1v

308,76 €/1v

Organization Validation

Comodo InstantSSL (OV)

179 €/1v

221,96 €/1v

Extended Validation

Comodo PositiveSSL EV

348 €/1v

431,52 €/1v

Sertifikaatin asennus

Autamme sinua valitsemaan käyttöösi sopivan SSL-sertifikaatin. Ota yhteyttä myynti@capnova.fi tai oheisella lomakkeella.

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Laita viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: