Toimistolaitteet palveluna

Toimistolaitteet palveluna

Tarjoamme asiakkaallemme kaikki toimistossa tarvittavat laitteet tehokkaalla ja helposti ennustettavalla hankintamallilla.

Tarpeidenne mukaisesti räätälöidyn palvelun kuukausihintaan (käyttövuokra-malli) kuuluvat sekä laitteet että palvelut, jolloin pääomaa ei sitoudu eikä piilokuluja tule. Kaikki hankinnat onnistuvat meiltä myös kertaostoina, mikäli näin haluatte.

Voitte liittää sopimukseen niin kannettavat tietokoneet kuin pöytäkoneetkin, näytöt ja näppäimistöt, puhelimet ja tabletit kuin myös tulostusratkaisutkin.

Useimmiten asiakkaallamme on tarve selkiyttää vapauttaa osaajiensa työaikaa oman ydinliiketoiminnan hoitoon. Tämä toteutuu parhaiten antamalla meille kokonaisvastuu toimistolaitteiden tuesta (sekä etä- että lähituki onnistuu), tarvittavien työasemien ja muiden laitteiden kilpailutuksesta, näiden käyttöönoton suorittamisesta avaimet-käteen-periaatteella ja mm. työasemien keskitetyn hallinnoinnin sekä ylläpidon huolehtimisesta.

Saatte meiltä lisäksi nimetyn yhteyshenkilön ja myös koko muu tukitiimi koulutetaan ymmärtämään liiketoimintaanne, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua. Asiantuntijamme ovat kokeneita ja osaavia IT-alan ammattilaisia, joiden päätavoite on aina ratkaista nopeasti tukipyyntönne.

Suurimmat hyödyt

  • Kattavan dokumentoinnin ja modernien hallinnointiohjelmistojen avulla ajantasainen toimisto IT:n kokonaistila on tarkalleen tiedossa sekä myös yksittäisten laitteiden suorituskyky ja päivitysten ajantasaisuus
  • Asiakkaanamme säästätte IT-tuesta ja -ylläpidosta koituvia kustannuksia ja pystytte budjetoimaan kulut läpinäkyvästi myös tulevaisuutta ajatellen
  • Toimistoratkaisuiden kehityshankkeiden toteutus helpottuu ja asiantuntijoidemme laatimat kehityssuunnitelmat säästävät myös kustannuksia
  • Varmistutte tietokoneiden ja oheislaitteiden toimintakyvystä ja uusimpien ohjelmistopäivitysten tietoturvasta
  • Ennakoiva ylläpito ja nopea IT-tuki minimoi työntekoa lamaannuttavat tietokoneiden ja järjestelmien käyttökatkokset

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä, me palvelemme sinua

Valitse aihe: