Verkkotunnukset

Verkkotunnukset

Capnova tarjoaa yrityksellesi kattavat verkkotunnuspalvelut

Verkkotunnus, eli domain, on ehdoton peruspilari yrityksesi digitaaliselle näkyvyydelle. Oma verkkotunnus antaa ammattimaisen kuvan yrityksesi toiminnasta mahdollistamalla oman kotisivun (www.yritys.fi) sekä oman sähköpostin (nimi@yritys.fi) käytön.

Rekisteröi verkkotunnus

Capnovan välityksellä verkkotunnuksen rekisteröinti yrityksellesi on helppoa ja nopeaa. Tarjoamme yli 50 eri verkkotunnuspäätettä, joista yleisimpiä ovat .fi, .com, .net, .org, .info ja .eu. Jos haluamasi verkkotunnus puuttuu listaltamme, niin selvitämme mielellämme kyseisen verkkotunnuspäätteen saatavuuden sinulle. Ylläpidossamme on useita tuhansia verkkotunnuksia, joten voit olla varma, että verkkotunnuksesi ylläpito on ammattitaitoisissa käsissä.

Verkkotunnuspalvelun hinta on alkaen 20€/vuosi +alv. Hinta riippuu valitusta verkkotunnuspäätteestä ja rekisteröintikauden pituudesta. Verkkotunnus on voimassa tyypillisesti 1-5 vuotta kerrallaan ja rekisteröintiä tulee jatkaa ennen voimassa olevan kauden loppua, ellei halua luopua verkkotunnuksesta.

 

TILAA TÄSTÄ

Verkkotunnuksen siirto

Meille voit siirtää myös jo olemassa olevan verkkotunnuksen. Tätä varten tarvitset välittäjän vaihtoavaimen, jonka saat nykyiseltä verkkotunnuksesi ylläpitäjältä. Verkkotunnuksen siirto meidän ylläpitoon on ilmaista. Joillain verkkotunnuksilla siirtoon liittyy pakollinen rekisteröintikauden jatkaminen vuodella eteenpäin. Näissä tapauksissa veloitamme normaalin verkkotunnuspalvelun vuosimaksun siirron yhteydessä.

Verkkotunnuksen toiminta perustuu nimipalvelujärjestelmään (DNS), joka määrittää missä kotisivusi ja sähköpostipalvelusi sijaitsevat. Meillä Capnovalla on vikasietoiset ja hajautetut nimipalvelimet, jotka takaavat verkkotunnuksesi toiminnan 24/7 myös vikatilanteissa. Nimipalvelut sisältyvät verkkotunnuspalveluun.

 

SIIRRÄ VERKKOTUNNUS

 

Tietoja .fi verkkotunnuksesta löydät Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivulta:
https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Laita viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta: