Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelut

Alan edelläkävijänä olemme kehittäneet ja paketoineet tarvittavan kokonaisuuden, jossa on monipuoliset ja juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan laajentuvat hallinta- ja valvontatyökalut. Ylläpitopalvelu novaCare on suunniteltu yritysten tietotekniikkarakenteen tehokkaaseen valvontaan ja hallintaan.

Ymmärrämme, että usein ei ole riittävästi resursseja järjestää palvelujen seurantaa ja huoltoa omin voimin, eikä ehkä taidotkaan riitä kaikkien ongelmien ratkaisemiseen. Palvelimien ja järjestelmien hallintaan kuluu paljon aikaa ja pahimmassa tapauksessa palvelinympäristö jää ajastaan jälkeen eikä puutteita havaita ajoissa. Ylläpitopalvelu novaCare poistaa kaikki nämä huolet ja sinun tehtäväksesi jää keskittyä oman bisneksesi kasvattamiseen

Palvelun etuja

 • Kasvata yrityksesi liikevaihtoa
  Anna meidän huolehtia palvelujen seurannasta ja huollosta, niin voit keskittyä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaasi.
 • Ajantasainen kokonaisuus
  Palvelusopimusta tehdessä kartoitamme yhdessä yrityksesi tarpeet ja tekniset ratkaisut, joita jatkossa ylläpidetään.
 • Räätälöity ja kustannustehokas paketti
  Kokoamme yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden yli kymmenen vuoden ammatitaidolla ja osaamisella.
 • Kuka valvoo? -Capnova
  Valvomme palvelimen peruspalvelujen, kuten web-palvelimen ja sähköpostipalvelimen toimintaa. Voit keskittyä omaan työhösi huoletta.
 • Kuka vastaa? -Capnova
  Me otamme vastuun palvelimen sovellusten ja asetusten ylläpidosta. Valvomme ja teemme tarvittavat muutokset ja asennukset palvelimelle sinun pyynnöstäsi sekä dokumentoimme tehdyistä muutoksista.

Ota yhteyttä, me palvelemme sinua

Valitse aihe: