Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelut

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhteydessä

Alan edelläkävijänä olemme Capnovassa kehittäneet ja paketoineet tarvittavan kokonaisuuden, jossa on monipuoliset ja juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan laajentuvat hallinta- ja valvontatyökalut. novaCare on suunniteltu yritysten tietotekniikkarakenteen tehokkaaseen valvontaan ja hallintaan.

Ymmärrämme, että usein ei ole riittävästi resursseja järjestää palvelujen seurantaa ja huoltoa omin voimin, eikä ehkä taidotkaan riitä kaikkien ongelmien ratkaisemiseen. Palvelimien ja järjestelmien hallintaan kuluu paljon aikaa ja pahimmassa tapauksessa palvelinympäristö jää ajastaan jälkeen eikä puutteita havaita ajoissa. NovaCare poistaa kaikki nämä huolet ja sinun tehtäväksesi jää keskittyä oman bisneksesi kasvattamiseen

novaCare -palvelun etuja

 • Kasvata yrityksesi liikevaihtoa
  Anna Capnovan huolehtia palvelujen seurannasta ja huollosta ja keskity sinä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Suutari pysyköön lestissään.
 • Ajantasainen kokonaisuus
  Palvelusopimusta tehdessä kartoitamme yhdessä yrityksenne tarpeet ja tekniset ratkaisut, joita jatkossa ylläpidetään.
 • Räätälöity ja kustannustehokas paketti
  Kokoamme sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden yli kymmenen vuoden ammatitaidolla ja osaamisella.
 • Kuka valvoo? -Capnova
  Valvomme palvelimen peruspalvelujen, kuten web-palvelimen ja sähköpostipalvelimen toimintaa. Keskity sinä omaan työhösi huoletta.
 • Kuka vastaa? -Capnova
  Me otamme vastuun palvelimen sovellusten ja asetusten ylläpidosta. Valvomme ja teemme tarvittavat muutokset ja asennukset palvelimelle sinun pyynnöstäsi ja dokumentoimme tehdyistä muutoksista.

Jätä soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian