Kumppani

Takuu

Annamme palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Pyrimme kaikessa toiminnassamme tarjoamaan Suomen parhaan asiakaskokemuksen IT-palveluihin liittyen. Meille laatu onkin sitä, että emme toimita asiakkaille sitä, mitä he haluavat, vaan sen mitä he tarvitsevat.

Keskustelemme avoimesti asiakkaiden meihin kohdistamista odotuksista ja kartoitamme niitä. Sen jälkeen työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa sen varmistamiseksi, että panoksemme vastaa heidän odotuksiaan koko asiakkuuden ajan. Näin voimme jatkuvasti parantaa palveluja, joita tarjoamme asiakkaillemme.

Miten mittaamme asiakastyytyväisyyttä

Jokainen Capnovalla työskentelevä tietää vastuunsa asiakaskokemuksen osalta ja pystyy tunnistamaan päivittäisessä työssään asiat, joilla pystyy vaikuttamaan asiakaskokemukseen.

Kaikki palautteet kirjataan sähköiseen järjestelmään, käsitellään ja asiakkaalle vastataan aina asiakkaan sitä halutessa. Capnovan koko henkilökunta osallistuu palautteiden käsittelyyn ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseen.

Mittaamme eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti vuosittaisilla kyselyillä sekä yhtenäisellä palautekäytännöllä.

Asiakastyytyväisyyttä tarkastellaan useilla eri mittareilla, mutta meille tärkeintä on saada asiakkailtamme vastaus kysymykseen: ”onko asiakaskokemuksesi niin hyvä, että suosittelisit Capnovaa kaverillesi”? Mikäli vastaus on myöntävä, tämä on vahva indikaattori asiakkaan sitoutumisesta Capnovan palveluihin ja tuotteisiin.

Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella peräti 98% asiakkaistamme suosittelisi meitä myös muille.

Meille on myös erittäin tärkeää, että asiakkaamme kokevat asioimisen kanssamme henkilökohtaiseksi ja vaivattomaksi – tässä onnistumisen mittausta tulemme painottamaan myös jatkossa.

Alalle poikkeuksellinen tyytyväisyystakuu

Haluamme auttaa asiakkaitamme ostamaan ja kehittämään IT-palveluitaan oikeista näkökulmista antamalla lupauksen, jonka avulla asiakkaan on helppo valita meidät yhteistyökumppaniksi.

Kauttamme asiakas saa mahdollisuuden tilata työnsä alansa huipputekijöiltä nopeasti, läpinäkyvästi ja turvallisesti.

100% tyytyväisyystakuu - tai saat rahasi takaisin

 • 1

  Toimitukselle
  Kaikille omasta konesalistamme tuotetuille ratkaisuille tarjoamme nopean toimituksen. Mikäli olet toimittanut meille tarvittavat tiedot palvelimen pystytykselle ja sen pystytys kestää yli 24 arkituntia, saat mahdollisen toimitusmaksun 100% takaisin.

 • 2

  Käyttöönotolle
  Varmistaaksemme, että olet täysin tyytyväinen tuotteeseemme sekä palveluumme, tarjoamme kaikille uusille asiakkaille 100% tyytyväisyystakuun. Jos ensimmäisen kuukauden aikana huomaat, että olet jostain syystä tyytymätön Capnovaan, voit peruuttaa tilauksesi ja saat luonnollisesti rahasi takaisin.

 • 3

  Asiakaskokemukselle
  Mikäli reagointiaikamme tukipyyntöönne kestää kauemmin kuin on yhteisesti sovittu tai emme pysty korjaamaan mahdollista käyttöä heikentävää ongelmatilannetta sovitussa ajassa, palautamme 100% kuluvan kuukauden investoinnista.