Uusi toimitusjohtaja valittu

Uusi toimitusjohtaja valittu

Toista vuotta peräkkäin 40 prosentin kasvuvauhdissa. Mitä tekee Capnova? Vaihtaa toimitusjohtajaa. Miksi näin?

Lisää vauhtia kasvuun

Toista vuotta peräkkäin 40 prosentin kasvuvauhdissa. Mitä tekee Capnova? Vaihtaa toimitusjohtajaa. Miksi näin?

Hurja kasvumme on osoittanut sen, että olemme IT-palveluntarjoaja, johon asiakkaamme uskaltavat luottaa. Uusien mielenkiintoisten ja ennen kaikkea onnistuneiden projektien myötä olemme tajunneet, että kaltaisemme toimivia, tietoturvallisia ja järkevästi hinnoiteltuja palveluita tuottava palveluntarjoaja on oikeasti haluttu kumppani.

Asiakaskokemus etusijalla

Vaatimattomasti väitämme myös, että meiltä saatu palvelun taso ja asiakaskokemus on ennenkuulumattoman kovalla tasolla IT-maailmassa.

Miksemme siis palvelisi asiakkaita entistä laajemmin ja ottaisi vastuullemme entistä suurempia kokonaisprojekteja? Asetimme itsellemme selkeän tavoitteen: Capnovan liikevaihdon tuplaaminen vuosittain seuraavan viiden vuoden aikana.

Kasvuhaasteita pohtiessamme tajusimme, että tarvitsemme kaksi eri profiiliin omaavaa avainhenkilöä kasvun mahdollistamiseksi:

  • Myynnin ja markkinoinnin superverkottuneen konkarin, jonka avulla pääsemme isompien pöytien ääreen ja joka ottaa kokonaisvastuuta visiomme toteuttamisesta.
  • Huipputeknisen, mutta samalla loistavan ihmisjohtajan, jonka avulla teknisillä guruillamme on kaikki tarvittava mahdollisimman tehokkaan työnteon varmistamiseksi.

Loistava parivaljakko

Toimitusjohtajan kapulan Tatulle 7.8.2017 luovuttanut, kahdeksan vuotta Capnovaa luotsannut Antero Katajamäki ehdotti, että mitäs jos etsitäänkin Capnovalle uusi myynti- ja markkinointihenkinen toimitusjohtaja ja hän ottaisi vastuun Capnovan koko teknisestä arsenaalista. Asian pureskelun jälkeen porukalla tajuttiin, että tämähän on loistava idea: Anteron tekniset vahvuudet tulisivat näin parhaiten esille eikä tarvitsisi palkata kahta uutta avainhenkilöä lisää.

Palaset loksahtivat lopullisesti kohdalleen elokuussa, kun uusi toimitusjohtaja Tatu saatiin houkuteltua Capnovan puikkoihin tuoden mukanaan valtavasti kokemusta siitä miten IT-alan yrityksen kasvu mahdollistetaan ja miten kasvun tuomat haasteet saadaan taklattua.

Jatkossa Tatu toimii siis Capnovan Managing Directorina ja Antero CTO:na. Lisäksi Capnovan laivaa luotsaamaan on muodostettu kolmihenkinen Steering Group, jossa Anteron ja Tatun lisäksi vaikuttaa myynnistä ja markkinoinnista vastaava Sales Director Mikko Vilppula.

Kaikki IT-palvelut yhdeltä luukulta

Koordinaatit on selvillä ja suunta valittu; Capnova on kokonaisvaltainen IT-ratkaisu ja -palvelutalo, joka kasvaa ja kehittyy yhdessä asiakkaiden kanssa. Tekninen osaaminen, infrastuktuuri ja asiakaspalvelu ovat aina olleet Top-in-Class  – nyt on aika nostaa myös myynnillinen ja markkinoinnillinen tekeminen samalle tasolle. Tämä tarkoittaa, että tulet kuulemaan Capnovasta taatusti useammin kuin aiemmin.

”Kaiken tekemisen johtavana ajatuksena on tuottaa asiakkaidemme liiketoimintaan niin törkeän hyvää lisäarvoa, että kadulla tavattaessa pelkkien ylävitosten sijaan saattaa näkemisen riemu johtaa karhunhalaukseen.” -Tatu Varpukari

Lisätietoja antavat:

Tatu Varpukari, Managing Director, puh. 020 743 5184
Antero Katajamäki, CTO, puh. 020 759 7543