Toimintakriittiset palvelinratkaisut

Toimintakriittiset palvelinratkaisut

Liiketoiminnan ympärivuorokautisen jatkuvuuden varmistamiseksi

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Etsitkö toimintavarmaa palvelinalustaa uudelle kehittämällesi liiketoiminnalle, vilkkaasti liikennöidylle sivustolle, yrityksen toiminnanohjausjärjestelmälle tai vuorokauden ympäri palvelevalle verkkokaupalle? Me pystymme toteuttamaan sen.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme satoja toimintakriittisiä palvelinympäristöjä. Tutustu asiakastarinoihimme.

  • Capnova Asiakaskokemus Tappara

    ”Kartoitimme useampia vaihtoehtoja, mutta Capnovan kanssa oli heti ensimmäisestä palaverista alkaen selkeät kuviot ja vaihtoehdot tarjolla. Slaavikyykyt jäivät onneksi historiaan kun siirsimme verkkopalvelut Capnovan palvelimelle.”


    Aki Hautamäki
    Myyntipäällikkö
    Tamhockey Oy

Räätälöity palvelinratkaisu liiketoimintasi tarpeiden mukaan

Tarvitsetko palvelinratkaisun, jossa on yhdistetty luotettavuus, korkea tietoturva ja suorituskyky? Siinä tapauksessa olemme juuri oikea kumppani yrityksellenne.

Kaikki palvelinratkaisumme suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti ja niitä on mahdollista muokata tarpeiden muuttuessa. Sopiva palvelinratkaisu voi olla esim. virtuaalipalvelin, dedikoitu palvelin tai julkisesta pilvipalvelusta (kuten Google Cloud Platform) tuotettu vikasietoinen palvelinympäristö. Tarvittaessa tarjoamme myös luotettavan konesalitilan käyttöön omille laitteillesi. Myös näiden em. mainittujen ratkaisujen yhdistelmä on mahdollista toteuttaa. Palveluita tuotamme moderneista ja tietoturvallisista konesaleistamme, jotka sijaitsevat Suomessa.

Kaikkiin palvelinratkaisuihimme on mahdollista liittää valvontapalvelu ja jopa 24/7 ylläpito, jolloin meidän asiantuntijat varmistavat teidän liiketoiminnan kannalta kriittisten palveluiden toimivuuden vuorokauden ajasta riippumatta.

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva palvelinratkaisu

Kartoitamme tarpeesi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ja teemme sinulle ratkaisuehdotuksen tarpeeseesi sopivasta kokonaisuudesta ennen yhteistyön aloittamista.

Toimintakriittiset palvelinratkaisut

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä