Suojaa sivustosi SSL-sertifikaatilla

Suojaa sivustosi SSL-sertifikaatilla

Googlen Chrome -selain (jota käyttää yli 54% internetiä selaavista ihmisistä) tulee 30.7.2018 päivityksen yhteydessä merkitsemään turvattomaksi kaikki sivustot, joilta SSL-varmenne puuttuu.

Voit menettää jopa puolet asiakkaistasi, jos verkkosivuillasi ei ole SSL-salaus kunnossa!

Googlen Chrome -selain (jota käyttää yli 54% internetiä selaavista ihmisistä) tulee 30.7.2018 päivityksen yhteydessä merkitsemään turvattomaksi kaikki sivustot, joilta SSL-varmenne puuttuu.

Päivityksen myötä kaikki SSL-salaamattomalla verkkosivustolla kävijät tulevat saamaan varoituksen suojaamattomasta sivusta, vaikka sivustolla ei kerättäisi mitään arkaluontoisia tietoja. Kotisivut ilman SSL-varmennetta tullaan luokittelemaan tietoturvariskiksi ja tästä varoitetaan sivustolla vierailevia käyttäjiä. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pahimmillaan pelottaa asiakkaan pois näillä varoituksilla.

SSL-sertifikaatti

Mikä on SSL?

Lyhenne SSL tulee sanoista Secure Sockets Layer. SSL on salausprotokolla, jolla suojataan tietoliikenne vierailijan tietokoneen ja palvelimen välillä.

Sivuston, jolla on SSL-suojaus käytössä, tunnistaa vihreästä lukosta ja tekstistä ”Turvallinen”. SSL-sertifikaatilla (kutsutaan myös nimellä varmenne) suojatun sivuston osoite näkyy selaimessa HTTPS-alkuisena, suojaamattomalla sivulla taas HTTP.

Mistä tunnistan suojatun sivuston?

Chrome-selain käyttää yhteyden tarkistamiseen eri kuvakkeita, jotka ovat vihreä lukko, ympyröity i-kirjain ja punainen varoituskolmio.

Ei turvallinen

Suositus on, että et anna yksityisiä tietoja tai henkilötietojasi suojaamattomalla sivulla. Mikäli mahdollista, älä käytä sivustoa ollenkaan.

SSL suojaamaton sivusto

Tietoja

Sivusto ei käytä suojattua yhteyttä. Joku voi nähdä tai muuttaa tämän sivuston kautta lähetettyjä tietoja.

SSL suojaamaton sivusto

Turvallinen

Sivustolle lähettämäsi tai sieltä vastaanotetut tiedot ovat yksityisiä. Turvallinen-tekstin sijaan virheän lukon vieressä voi näkyä yrityksen nimi (Extended Validation -sertifikaatti).

SSL suojattu sivusto

Miksi tarvitsen sivustolleni SSL-sertifikaatin?

1. Lisää sivustosi luotettavuutta

Sertifikaatti takaa sen, että liikenne selaimen ja palvelimen välillä on suojattua. Salauksella pyritään estämään arkaluontoisten tietojen (kuten henkilötiedot, luottokortin tiedot) päätyminen ulkopuolisten käsiin.

2. Pienennä välitöntä poistumisprosenttia

Mikäli sivustosi ei vaikuta luotettavalta tai selain varoittaa kävijää sivuston turvattomuudesta, asiakas poistuu sivustolta nopeasti eikä välttämättä palaa sivustollesi uudelleen. SSL-sertifikaatin avulla varmistat, että kävijät voivat luottaa sivustoosi.

3. Kasvata sivustosi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa

Google suosii orgaanisessa haussaan sivustoja, joilla on SSL-sertifikaatti. SSL-sertifikaatti parantaa hakukonenäkyvyyttäsi merkittävästi.

4. Suojaa henkilötiedot tietosuoja-asetuksen mukaisesti

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää henkilötietojen suojaamisen. SSL-sertifikaatin avulla sivustollasi annetut henkilötiedot ovat varmasti turvassa.

SSL-sertifikaatilla suojattu sivusto

Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Kaikkiin Capnovalta ostettuihin webhotelleihin sisältyy maksuton Let’s Encrypt SSL-sertifikaatti. Mikäli ette itse osaa ottaa sertifikaattia käyttöön, asiantuntijamme asentaa sertifikaatin sivustollenne 25€ toimenpidemaksulla. Ilmainen SSL-sertifikaatti sopii perusmuotoisille verkkosivustoille, jotka esimerkiksi toimivat yrityksesi infosivuna, josta asiakas löytää yhteystietosi.

Tilaa tästä sertifikaatin asennus

Maksullinen SSL-sertifikaatti

Mikäli verkkosivustosi on suuremmassa roolissa liiketoimintasi edistämisessä (esimerkiksi vilkkaammin liikennöity sivusto tai verkkokauppa) tai siellä liikkuu käyttäjätunnuksia, salasanoja ja luottokorttien numeroita, kannattaa aina valita maksullinen ja tunnettu SSL-varmenne.

Muita syitä miksi valita maksullinen SSL-sertifikaatti ilmaisen sijaan

1. Toimivuustakuu

Maksulliset sertifikaatit tarjoavat takuun siitä, että sertifikaatti toimii sivustolla jatkuvasti ja ilman katkoja.

Maksuton Let’s Encrypt -sertifikaatti uusiutuu automaattisesti ja voi näin ollen aiheuttaa pieniä katkoksia sivustojen sertifikaatin näkyvyyteen. Maksuton SSL-varmenne ei siis takaa varmaa SSL-salausta jokaiseksi hetkeksi.

2. Yrityksen uskottavuus

Suojattu yhteys antaa sivustostasi ja yrityksestäsi luotettavan kuvan. Maksullinen sertifikaatti kertoo, että yrityksesi nimellä on ostettu sertifikaatti suojaamaan kävijöiden turvallisuus. Ilmainen sertifikaatti kertoo kävijälle vain sen, että yhteys on suojattu verkkosivun ja tietokoneen välillä.

3. Yhteensopivuus eri selaimille

Maksullisessa sertifikaatissa on varmistettu yhteensopivuus kaikkiin internet-selaimiin.

4. Autentikointi

Ilmaisella SSL-sertifikaatilla suojataan yhteys, mutta maksullinen sertifikaatti tarjoaa autentikaation, joka vakuuttaa käyttäjän siitä, että sivuston takana on oikea yritys.

5. SEO (Search Engine Optimization) Ranking, Googlen hakutuloksen sijoitus paranee

Google arvostaa suojattuja sivustoja ja on ilmoittanut, että hakutulos paranee entisestään maksullisilla sertifikaateilla.

SSL-sertifikaatin tilaaminen

Meillä myytävät sertifikaatit ovat Comodon SSL-sertifikaatteja. Comodo on yksi maailman luotettavimmasta ja laadukkaimmista sertifikaattitoimittajista.

Katso myynnissä olevat SSL-sertifikaatit

Hinnasto

Domain Validation:

Comodo EssentialSSL (DV) 69 €/1v
Tilaa tästä

Comodo PositiveSSL Multi-Domain (DV) 198 €/1v
Tilaa tästä

Comodo EssentialSSL Wildcard (DV) 249 €/1v
Tilaa tästä

Organization Validation:

Comodo InstantSSL (OV) 179 €/1v
Tilaa tästä

Extended Validation:

Comodo PositiveSSL EV 348 €/1v
Tilaa tästä

SSL-sertifikaatin asennusmaksu on 25 €. Mikäli haluat ostaa sertifikaatin asennuksen, voit tilata sen sertifikaatin tilauksen yhteydessä.

Hinnat alv 0%.

Sertifikaatin asennuksesta ei aiheudu käyttökatkoksia sivustollesi.

Lisäksi meiltä saat eri tyyppiset sertifikaatit kaikkiin muihinkin tarpeisiin.

Jos et tiedä miten toimia tai mietit mikä sertifikaatti soveltuisi yrityksesi tarpeisiin, ota yhteyttä myynti@capnova.fi, me autamme!

 

Jätä meille yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

 

Jaa ihmeessä muillekin: