Tehokkaampaa työskentelyä Office 365 -ratkaisun avulla

Tehokkaampaa työskentelyä Office 365 -ratkaisun avulla

Office 365 on paljon enemmän kuin pelkästään sähköposti tai Office-paketti. Tehosta työskentelyä Office 365 -ratkaisun avulla.

Tehokkaampaa työskentelyä Office 365 -ratkaisun avulla

Office 365 on paljon enemmän kuin pelkästään sähköposti tai Office-paketti. Office 365 on Microsoftin tuottama palvelukokonaisuus, joka sisältää kaikki tärkeimmät yrityksesi tarvitsemat sähköiset työkalut.

Office 365 -ratkaisulla toimivat työkalut liiketoiminnan pyörittämiseen

Office 365 -ratkaisun avulla voit tehostaa yrityksesi toimintaa ja tuottaa aitoa liiketoiminnallista hyötyä koko organisaation laajuisesti.

Suurin hyöty Office 365 -ratkaisusta on se, että sen avulla saat varmasti toimivat työkalut liiketoiminnan pyörittämiseen ja sujuvaan työskentelyyn ilman, että lisensseistä, palvelimista tai versiopäivityksistä tarvitsee huolehtia.

Office 365 -ratkaisu

Ennakoi kustannukset

Office 365 -ratkaisu sopii monenlaiseen budjetointiin, sillä voit valita palvelun kuukausi- tai vuosilaskutteisena. Kulut ovat hyvin ennakoitavissa ja budjetoitavissa.

Kulujen optimointi on erityisen helppoa kuukausilaskutteisessa mallissa, jossa joustava lisensointimalli mahdollistaa lisenssimäärien muuttamisen vaivattomasti. Tämän avulla varmistat, että yrityksesi ei maksa turhasta.

Pysy ajan tasalla yritystason sähköpostin avulla

Usein perinteisten sähköpostilaatikoiden maksimikoko on niin pieni, että sähköposteja joudutaan poistamaan tai siirtämään muualle. Monista vanhemmista ohjelmistoista puuttuu myös nykyaikainen kalenteriominaisuus. Näihin haasteisiin Office 365 antaa välittömän helpotuksen ja tarjoaa sen lisäksi myös muita arvoa tuottavia lisäpalveluita samassa paketissa.

Office 365 -ratkaisun avulla pääset eroon oman sähköpostipalvelimen ylläpitotarpeesta:

 • Office 365 synkronoi sähköpostiviestit, kalenterit ja yhteystiedot kaikkiin laitteisiisi reaaliaikaisesti
 • Voit lähettää suuria liitetiedostoja ja suuren tallennustilan ansiosta säilyttää kaikki haluamasi viestit ja myös niiden mukautetut muotoilut ja kuvat
 • Selkeä näkymä sähköposteista, kalentereista, yhteystiedoista, tiedostoista ja yhteisöpalveluista
 • Sähköpostissa on myös 30 vuorokauden varmistus, eli jos käyttäjä poistaa vahingossa tärkeän sähköpostin, voidaan se vielä palauttaa Microsoftin pilvipalvelusta käyttäjälle

Kalenterilla omat ja kollegoiden aikataulut haltuun

 • Kalenterin voi jakaa yrityksen muiden työtekijöiden kanssa
 • Office 365-kalenteria voi tarkastella nettiselaimella, puhelimella tai eri sähköpostiohjelmissa
 • Yhteensopiva kaikkien muiden Microsoftin tuotteiden kanssa
 • Office 365 sisältää mahdollisuuden jakaa yhteistä dataa oman työryhmäsi kesken

Nykyaikaiset työkalut jokaisen yrityksen tarpeisiin

Office 365:n eri paketit sisältävät myös Microsoft Officen tutut työkalut, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja Teams. Näitä voi käyttää missä ja milloin vain eri koneilla, tarvitaan vain toimiva internetyhteys.

Office 365 -ratkaisu

Lisenssityypistä riippuen on mahdollista ottaa käyttöön myös Microsoft PowerBi -raportointityökalu, OneDrive -henkilökohtainen pilvitallennus tiedostojen hallinnointiin, Yammer -sisäinen yritysfoorumi sekä Sharepoint- ja Teams-projektiryhmäsivusto.

Tehokkaampaa yhteistyötä reaaliaikaisesti

Office 365 Business Essentials ja Business Premium -palvelupaketit sisältävät tuttujen Office-ohjelmien Online-versiot, joiden avulla työstät samaa asiakirjaa yhtä aikaa muiden yrityksesi käyttäjien kanssa pilveen tallennettujen tiedostojen avulla. Palvelussa näet, minkä asiakirjan kohdan parissa muut työskentelevät ja voit tarkastella tehtyjä muutoksia reaaliajassa.

5 hyvää syytä ottaa Office 365 -ratkaisu käyttöön

1. Saat Office 365 -ratkaisulla ohjelmistot kaikkiin yrityksesi tarpeisiin

Kaikki tarvittavat ohjelmistot ja järjestelmät löytyvät yhdestä paikasta, jolloin työskentelyn tehokkuus kasvaa huomaamattomasti. Office 365 sisältää tutut Microsoft Office -työkalut, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin, ja ne voidaan hankkia selainpohjaisesti tai työpöytäversiona. Tarjolla on todella monipuolisia palvelukokonaisuuksia.

Yrityksesi ei tarvitse jatkuvia investointeja useisiin eri ohjelmistoihin ja kulut ovat helposti budjetoitavissa kiinteän kuukausi-/vuosilaskutuksen ansiosta.

Office 365 on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin ja ohjelmistoihin.

2. Työskentelet missä vain ja milloin vain

Työskentely ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Office-ohjelmistoja voi käyttää millä tahansa laitteella: tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Yrityksesi sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Office 365 mahdollistaa yhtäaikaisen työskentelyn samalla asiakirjalla.

3. Ohjelmistosi ovat aina varmasti ajan tasalla

Aina kun uusi versio Microsoft Office -sovelluksista julkaistaan, se on heti käytettävissäsi ilman erillistä maksua, eli käytössäsi on aina uusimmat päivitykset kaikista ohjelmistoista.

4. Skaalautuu yrityksesi tarpeen mukaan

Office 365 elää yrityksesi kasvun mukana. Lisenssien määrää voidaan helposti skaalata yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

5. Takaat turvallisen työskentelyn ja tiedostosi pysyvät varmasti tallessa

Sähköpostin toimintavarmuus sekä luotettava roskaposti- ja virussuojaus varmistavat yrityksellesi turvallisen viestinnän. Office 365 on luotettava ja turvallinen tallennuspaikka tiedostoille, joten voit olla varma, että tiedostosi pysyvät tallessa.

Miksi kannattaa ottaa Office 365 Capnovalta?

 • Capnova on Microsoft Silver -kumppani ja toimittaa kaiken yrityksellesi toimintavalmiina
 • suomenkielinen, nopea ja henkilökohtainen palvelu
 • joustava kuukausi- tai vuosilaskutus
 • autamme valitsemaan juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin
 • monipuolinen kokemus Office 365 -käyttöönottoprojekteista

Office 365 Business Essentials

Yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin (Office-sovelluksien työpöytäversiot (PC/Mac) eivät sisälly Essentials-lisenssiin).

4,20 €/käyttäjä/kk

Tilaa tästä

Office 365 Business Premium

Yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin lisäksi myös Office-sovelluksien työpöytäversiot käyttöön (PC/Mac).

10,50 €/käyttäjä/kk

Tilaa tästä

Hinnat alv 0%

Meiltä saat myös kaikki muut Microsoft Office 365 -tuotteet. Ota yhteyttä myynti@capnova.fi, kerromme mielellämme lisää Office 365 -palvelun hyödyistä teidän yrityksellenne.

Lue lisää Office 365 -ratkaisusta: https://capnova.fi/it-ratkaisut/office-365/

 

Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme.
Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavasta palvelusta:

 

 

Jaa ihmeessä muillekin: