Yritys

Oy Capnova Ltd

Täyden palvelun IT-kumppani

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhteydessä

Oy Capnova Ltd on vuonna 2000 perustettu tamperelainen IT-alan asiantuntijayritys. Olemme toimineet ratkaisutoimittajana pääasiassa pk-yrityksille, mutta viime aikoina olemme voittaneet myös yhä useamman suuryrityksen luottamuksen. Tarjoamme korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle.

Vuosien mittaan olemme kasvaneet yhdeksi alueemme suurimmaksi ja tunnetuimmaksi osaajaksi ja tulemme jatkamaan kasvua asiakasyritystemme rinnalla. Toimivan kumppanuuden taustalla on molemmin puolinen luottamus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja modernit konesalimme takaavat asiakkaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja luotettavan palvelun sekä nopeat toimitukset. Laitesalit, jotka ovat varustettu huippunopein, kahdennetuin tietoliikenneyhteyksin sijaitsevat fyysisesti Suomessa ja eri käyntiosoitteissa.

Toimintamme lähtökohtana on asiakaskokemukseen panostaminen ja palveluidemme korkea laatu. Emme halua olla pelkästään kasvoton IT-palveluntarjoaja vaan haluamme aidosti auttaa asiakastamme kehittämään myös liiketoimintaansa. Olemme ylpeitä ja innokkaita siitä mitä teemme.

Meille on kunnia palvella asiakkaitamme suomalaisella varmuudella, luotettavuudella ja täsmällisyydellä. Tästä yhtenä osoituksena on Capnovalle myönnetty Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.