Yritys

Oy Capnova Ltd

Täyden palvelun IT-kumppani

Jätä yhteystietosi Otamme sinuun yhteyttä!

Meille laatu on sitä, että emme toimita asiakkaille sitä, mitä he haluavat, vaan sen mitä he tarvitsevat. Keskustelemme avoimesti asiakkaiden meihin kohdistamista odotuksista ja kartoitamme niitä. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa sen varmistamiseksi, että panoksemme vastaa heidän odotuksiaan koko asiakkuuden ajan. Näin voimme jatkuvasti parantaa palveluja, joita tarjoamme asiakkaillemme.

Oy Capnova Ltd on vuonna 2000 perustettu tamperelainen IT-alan asiantuntijayritys. Olemme toimineet ratkaisutoimittajana pääasiassa pk-yrityksille, mutta viime aikoina olemme voittaneet myös yhä useamman suuryrityksen luottamuksen. Tarjoamme korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle.

Vuosien mittaan olemme kasvaneet yhdeksi alueemme suurimmaksi ja tunnetuimmaksi osaajaksi ja tulemme jatkamaan kasvua asiakasyritystemme rinnalla. Toimivan kumppanuuden taustalla on molemmin puolinen luottamus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja modernit konesalimme takaavat asiakkaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja luotettavan palvelun sekä nopeat toimitukset. Laitesalit, jotka ovat varustettu huippunopein, kahdennetuin tietoliikenneyhteyksin sijaitsevat fyysisesti Suomessa ja eri käyntiosoitteissa.

Toimintamme lähtökohtana on asiakaskokemukseen panostaminen ja palveluidemme korkea laatu. Emme halua olla pelkästään kasvoton IT-palveluntarjoaja vaan haluamme aidosti auttaa asiakastamme kehittämään myös liiketoimintaansa. Olemme ylpeitä ja innokkaita siitä mitä teemme.

Meille on kunnia palvella asiakkaitamme suomalaisella varmuudella, luotettavuudella ja täsmällisyydellä. Tästä yhtenä osoituksena on Capnovalle myönnetty Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.